върни се в началото
Автокомплекс Маями 3 Автокомплекс Маями 3 Автокомплекс Маями 3


Автомивка Маями

Начало

Автокомплекси Маями ООД е основана през 2008-ма година с основна цел да се превърне в лидер в цялостното обслужване на автопаркове. За кратко време успява да натрупа знания и опит и осъществява специализация в областта на леки и тежки ремонти на автомобили, обслужване и техническа консултация, застраховане и ликвидиране на щети, както и автоизмиване и автокозметика. През 2009-та година към спектъра от дейности и в отговор на търсенето на пазара отваря врати застрахователният офис на компанията на бул. “Драган Цанков” 31А, чиято непосредствена близост до КАТ-София и ликвидационните центрове на лидерите на българския застрахователен пазар създава изключителен комфорт и удобство за всички клиенти на дружеството. Застрахователната ни дейност бележи изключителен ръст и темповете, с което компанията разширява застрахователния си портфейл, ни правят желан партньор и ни позволяват да предложим на нашите клиенти определен тип обслужване, за чието качество стриктно следим. Широките познания на екипа ни в областта на автомобилите, дългогодишния опит на компанията в ликвидирането на щети и дългогодишното ни сътрудничество със застрахователни компании на българския пазар ни позволяват да предложим най-доброто обслужване на разумни цени.
През същата година се добавя и денонощна пътна помощ и се закупува специализирана техника. Следва нов проект- построяване на нов сервиз на терен с адрес бул. „Цариградско шосе” № 120, който да отговаря на изискванията на многобройните ни клиенти. Откриването на автокомплекс „Маями” на бул. „ Цариградско шосе” № 120, обединяващ на един терен всичките ни дейности, и добавянето на редица нови – автокозметични услуги, автоматична автомивка, кафе-аперитив, денонощен охраняем паркинг и др. , са показателни за целите и перспективите на компанията - да има постоянен и забележителен възход и да се превърне в абсолютен лидер на пазара в цялостната поддръжка на автопаркове. Идеите на екипа ни не стигат до тук - откриването на пункт за Годишни Технически прегледи и придобиването на ISO сертификация са вече факт и добавят значителна стойност към цялостната услуга, която предлагаме на Негово Величество - Клиента.
От месец Юни 2014 отвори врати и комплекс Маями 2 намиращ се на ул. ДедеАгач 50

От месец Май 2016 отвори врати и комплекс Маями 3 намиращ се на бул. „Цар Борис III“ 270

Галерия

Комплекс Маями 3
S.R. Ins
снимки
Комплекс Маями 3

Услуги

Всички видове автотенекеджийски услуги. Екип от автобояджии с дългогодишен опит и специализация. Експресното обслужване, разширеното работно време и най-съвременното оборудване гарантират префектен виншен вид по детайлите на Вашите автомобили. Разполагаме, също така със специализирана камера за боядисване.

Продажба гуми и джанти, ремонт и машинно изправяне алуминиеви и метални джанти, хотел за гуми. Единствени по рода си в България робот и баланс машина за напълно безконтактно монтиране и демонтиране на Вашите гуми, както и прецизен до 1гр. баланс. Работим с джанти до 26”. Индивидуални проекти и консултации за всеки клиент.

Брокер на всички застрахователни компании, посредничество, завеждане на щети, помощ при застрахователни претенции и безкасово обслужване на щети. Представител сме на почти всички застрахователни компании на българския пазар, като се ангажираме изцяло със застрахователния интерес на клиента, осигурявайки пълно консултиране, изготвяне на най-добрата според нуждите на клиента оферта, завеждане на щети, помощ при предявяване на застрахователни претенции и безкасово обслужване на щети. ЛИНК към сайт-а

24ч. пътна помощ в страната и чужбина на всякакви видове леки и лекотоварни автомобили. Експресно обслужване и внимание за транспортирането на Вашето превозно средство.


Връзка с Нас

За сервиза:
София, бул. „Цар Борис III“ 270
Телефони: 0884 888 088
E-mail: [email protected]

За Автомивката и Пътната Помощ:
София, ул. ДедеАгач 50
Телефони: 0885 785 888
E-mail: [email protected]

За застраховане:
София, бул. “Драган Цанков” 31А
Телефони: 0888 006 006
факс:02/960 81 79

E-mail: [email protected]